keskiviikko 26. marraskuuta 2014

US-Puheenvuoro: Ei avio- eikä adoptio-oikeutta homoille eikä lesboille!

Nyt on henkinen taistelu kuumimmillaan tästä aiheesta, sillä huomenna eduskunnassa äänestetään tuon kansalaisaloitteen mukaisesta lakialoitteesta, mikä on jo kahdesti hylätty Lakivaliokunnassa!

Seuraava kirjoitukseni poistettiin pikavauhtia Uuden Suomen Puheenvuoroista seuraavalla maininnalla:

>> Olet saanut varoituksen asiattomasta sisällöstä Uuden Suomen blogipalveluissa. Tämä:

"Tätä taustaa vasten ei pidä missään tapauksessa vaikeuttaa lisää
tuollaisen lapsiparan elämää ja sallia perverssisuhteessa eli selkeästi
luonnonvastaisessa parisuhteessa eläville yhdenkään lapsen
adoptio-oikeutta, sillä jokaiselle adoptiolapselle pitää taata YK:n
Ihmisoikeusartiklan nro 16 mukainen oikeus sijaisvanhemmista koostuvaan isään ja äitiin. Tämä on välttämätöntä, jotta lapsi saisi kehittyä
sukupuolimoraalisesti terveessä kotiympäristössä."<<


Varoituksessa ei mainita, mikä kirjoituksestani lainatussa sisällössä on asiatonta ja huomaan siihen poimitun oikeastaan ydinkohdan kirjoituksestani ja tästä asiasta on YLE:n tuoreen gallupin mukaan suomalaisista yli 70 % kanssani samaa mieltä eli ettei nykyistä avioliittolakia pidä muuttaa!

Tässä alla US-Puheenvuorossa julkaisemani blogikirjoitus, johon en edes itse pääse käsiksi, koska minut on ilman varoitusta bannattu, eikä ole ilmoitettu siihen syytä, eikä bannausaikaa:


>>>

Kansanedustajat: Säälikää adoptiolapsia!


Vetoomus kaikille kansanedustajille:

Adoptiolapsen elämä on jo lähtökohtaisesti erittäin vaikeaa, kun hän joutuu luopumaan omista vanhemmistaan ja totuttautumaan sijaisvanhemman tai sijaisvanhempien holhoukseen. Lisäksi hän saattaa joutua synnyinmaastaan täysin poikkeavalle ilmastovyöhykkeelle ja kulttuurinsa puolesta aivan outoon ympäristöön.

Tätä taustaa vasten ei pidä missään tapauksessa vaikeuttaa lisää tuollaisen lapsiparan elämää ja sallia perverssisuhteessa eli selkeästi luonnonvastaisessa parisuhteessa eläville yhdenkään lapsen adoptio-oikeutta, sillä jokaiselle adoptiolapselle pitää taata YK:n Ihmisoikeusartiklan nro 16 mukainen oikeus sijaisvanhemmista koostuvaan isään ja äitiin. Tämä on välttämätöntä, jotta lapsi saisi kehittyä sukupuolimoraalisesti terveessä kotiympäristössä.

Jos tuo kansalaisaloite hyväksyttäisiin, niin useimmista köyhistä kehitysmaista tultaisiin eväämään adoptiomahdollisuus Suomeen, mikä myös kurjistaisi noiden nimenomaan eniten apua tarvitsevien lapsiparkojen elämää vielä nykyisestään!
Mietihän kansanedustaja, että jos sinut olisi annettu adoptioon ja sinä olisit itse saanut valita sijaisvanhemmiksesi joko normaalin heteroparin tai epänormaalin homo- tai lesboparin, niin millaiset sijaisvanhemmat itse olisit valinnut?

Tuon valintasi perusteella kehotan sinua äänestämään samaa myös
puolustuskyvyttömien pienten adoptiolasten puolesta pitäen heitä lähimmäisinäsi ja sinun vertaisinasi. Muista tätä perjantaina viitaten maailman kuuluisampaan kaksoiskäskyyn:

"Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi yli kaiken ja rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi!"
Toinen käsky siitä, miten meidän tulee suhtautua lähimmäisiimme kuuluu näin:
"Kaiken sen, minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te samoin heille!"

- - - - -

Vetoan lisäksi teihin, ettette puolla myöskään avio-oikeutta homo- ja lesbopareille, koska avioliitto edustaa vuosituhansia vanhaa ja käytännössä parhaaksi todettua, kahden eri sukupuolta olevan aikuisen ihmisen perheinstiotuutiota, joka on terveen yhteiskunnan perusyksikkö. Jos sitä aletaan murentaa kansalaisaloitteessa ehdotetulla lakimuutoksella, niin silloin kajotaan sellaiseen asiaan, mikä rapauttaa vähitellen koko yhteiskunnan sisältäpäin.

Koska homo ei kykene saamaan homon kanssa jälkeläistä, kuten ei lesbokaan toisen lesbon kanssa, niin se on jo luonnonlainkin perusteella johdonmukaista, ettei heille pidä antaa oikeutta adoptioon, eikä avioliittoon! Ostakoot vaikka koiran lemmikikseen ja pysykööt kaapissaan.

Luotan teidän terveeseen arvostelukykyynne tuon kansalaisaloitteen mukaisen lakiehdotuksen hylkäämiseksi ja kiitän jo etukäteen, että niin teette! Kiitos!

<<<

2 kommenttia:

 1. Joka kerta kun ihmiset ottavat tässä aiheessa esille uskonnon tulee mieleeni se että olisikos sittenkin parempi idea vain jättää avioliitto teille kristityille heteroille ja perustetaan ihan uusi termi joka kattaa kaikki muut uskontokunnat ja seksuaalivähemmistöt. Vaikkapa sopimusliitto. Koska jos teistä on niin kamalaa että homot ja lesbot saisivat avioliitto oikeudet niin eikö se ole myös väärin että ateistit ja muihin uskontoihin kuuluvat saavat mennä naimisiin ja kutsua sitä avioliitoksi oli sitten kuinka heteroita tahansa? Lisäksi perusteena se että jokni asia loukkaa sinun uskontoasi ja se olisi siksi kielletävä on sama kuin minä sanoisin ettet sinä saa syödä mitään makeaa koska minä olen laihdutuskuurilla.

  VastaaPoista
 2. Keikkudo: Et ilmeisesti ymmärtänyt kirjoitukseni ydintä, sillä puolustan nimenomaan lasten ja etenkin adoptiolasten oikeutta sukupuolimoraaliltaan terveisiin sijaisvanhempiin eli isään ja äitiin.

  Jos olisit lukenut artikkelini huolella, olisit huomannut minun viittaavan YK:n vuonna 1948 laatimaan ja julkaisemaan ihmisoikeusjulistukseen ja sen artiklaan nro 16, jonka Suomikin on hyväksynyt.

  Sinun on siis turha vetää hernettä nenääsi siitä, että olen apostolinen kristitty ja kerroin myös Raamatun näkökulman aiheeseen, mikä on yhtenevä tuon artiklan nro 16 kanssa.

  Olisitko itse halunnut tulla homo- tai lesboparin ottolapseksi, jos olisit joutunut sellaiseen tilanteeseen varhaislapsuudessasi, että olisit saanut itse valita heidän tai terveessä sukupuolisuhteessa elävän heteroparin välillä?

  VastaaPoista