maanantai 11. tammikuuta 2016

Suojatyöpaikkailmoitus!


TAIVAALLINEN ISÄMME ETSII PALVOJIA! 


  
Tämä suojatyöpaikkailmoitus koskee ihan kaikkia! *) Yksinäisiä, työttömiä ja joutilaita aivan erityisesti!  

*) Ei koske kuitenkaan laiskureita, panettelijoita, kohtalonsa nurkujia, ylpeitä, synneissään rypeviä, eikä tyhjäntoimittajia, elleivät tee totista parannusta elämässään!

 
Ohjeita ylistyksestä ja palvonnasta

 
Voidaksesi kyetä tähän työtehtävään, tulee sinun ottaa ensin seuraavat seitsemän uskonaskelta:

1) Usko sydämessäsi, että Yeshua HaMashiach on Korkeimman Poika, joka naulittiin Golgatan ristille noin 2000 vuotta sitten sinunkin syntiesi vuoksi.

2) Usko sydämessäsi, että Korkein on herättänyt hänet kuolleista kolme päivää ristiinnaulitsemisen jälkeen.

3) Usko sydämessäsi, että Yeshua HaMashiach on sinun Adonai (Herrasi) ja syntiesi sovittaja. 

4) Tunnusta suullasi Yeshua HaMashiach omaksi Adonaiksesi (Herraksesi).

5) Mene uskovien upotuskasteelle Yeshua HaMashiach nimeen. 

6) Pyhittäydy sisäisen elämäsi ja ulkoisen vaelluksesi suhteen niin hyvin kuin vain kykenet, voidaksesi olla otollinen vastaanottamaan luvatun Pyhän Hengen lahjan.

7) Odota Pyhän Hengen saapumista, sillä sinulle on kohtien 5) ja 6) perusteella annettu lupaus Pyhän Hengen lahjasta. 


Kun Pyhä Henki tulee sinuun, silloin sinä muutut uudeksi luomukseksi ja vasta silloin saat voiman ja kyvyn suorittaa tätä työtä siten, että se on Yehowah Elohimille otollista. Hän palkitsee myös sinut ruhtinaallisesti!

- - -

Muistan jo poisnukkuneen äitini eläessään sanoneen, että joku on profetoinut Suomen kansalle sanoen: ”Voi sinua Suomi, kun olet ollut niin kovin kiittämätön, vaikka olet saanut paljon hyvyyttä osaksesi! Kiittämättömyytesi tähden sinua kuritetaan.”

Olen vuosikymmenten mittaan pannut merkille, että tuossa profetiassa on paljon perää. Vaikuttaa olevan niin, että meidän suomalaisten perusluonteeseen kuuluu kiittämättömyys ja kaikessa omaan voimaan ja sisuun turvautuminen mieluummin kuin nöyrtyä rukoilemaan apua taivaalliselta Isältämme.
 
Tämän tiedostaen olen aivan viime aikoina pyrkinyt tietoisesti muuttamaan hengellistä elämääni siihen suuntaan, että varaan säännöllisin ja epäsäännöllisin ajoin lyhyen tai pidemmän tuokion päivän mittaan pelkälle ylistykselle ja palvonnalle. 

Siksi olen pitänyt päivittäin ja toisinaan jopa öisin kirjaa noista hetkistä jo liki 4 viikon ajan. Olen havainnut selvää muutosta hengellisessä elämässä. Olen virvoittunut Hengessä ja saanut uutta voimaa arkeen!

Sain tähän innoituksen jakeesta Ps. 119:164 *) ja päätin, että tuo vain 7 palvontahetkeä päivittäin on ehdoton minimi, sillä eläkeläisenä minulla on enemmän aikaa kuin työläisillä ja opiskelijoilla.

*) >>Seitsemästi päivässä minä ylistän sinua sinun vanhurskautesi oikeuksien tähden.<<

Muistathan, mitä Yeshua opetti rukoustavasta syntiselle naiselle Syykarin kaivolla Joh. 4:23-24 (?) (Enin osa lainattu Raamattu kansalle 2012 käännöksestä) :

>>23. Mutta tulee aika ja se on jo nyt, jolloin oikeat rukoilijat palvovat Isää Hengessä ja Totuudessa. Sellaisia palvojia Isä etsii.
24. Yehowah Elohim on Henki, ja niiden, jotka häntä palvovat, tulee palvoa Hengessä ja Totuudessa."<<


A) Palvon ensin Pyhässä Hengessä Yeshuaa, joka on kuolleista herätetty Pyhä Uhrikaritsa. Hän osti minut verellään, viattomalla kärsimisellään ja kuolemallaan vapaaksi synnistä, kuolemasta ja esti minua joutumasta Helvettiin. Hän on ikuisen ylistykseni ja palvontani kohde täällä ja myös taivaskotona. Hän on täysin korvaamaton, uskollinen Hyvä Paimen, Ylimmäinen pappini, Kuninkaani ja Adonai, vertaansa vailla.

B) Sitten palvon Pyhää Henkeä, sillä Hän on ollut ja yhä on täysin korvaamaton auttaja maallisella matkallani. Ilman Hänen apuaan en olisi koskaan tullut tuntemaan Totuutta (Yeshuaa), vaan olisin jäänyt pimeyteen. Ylistys Yeshualle siitä, että hän lähetti minullekin tämän toisen Puolustajan olemaan kanssani täällä maan päällä ja sen jälkeen IKUISESTI jakeen Joh. 14:16 mukaisesti!

C) Lopuksi palvon rakasta taivaallista Isäämme, Yehowah Elohimia, jota saamme lähestyä vain Yeshua-Nimessä, Pyhän Hengen kautta. Siksi kirjoitin jakeissa sanat ”Hengessä ja Totuudessa” alkamaan isoilla kirjaimilla. Meidän tulee näet palvoa taivaallista Isäämme Pyhässä Hengessä, joka on Totuuden Henki. Hän on ainoa ikuisesti kuolematon ja Suvereeni Majesteetti, joka osti meidät Poikansa Yeshuan äärettömän kallisarvoisella uhrilla, Golgatan ristillä! HalleluYah!


Yhteenveto 

Summasummarum: Jakeiden Joh. 14:16 ja 23 mukaan Pyhä Henki ja Isä ja Poika tulevat yhdessä luoksemme asumaan. Ehtona sille on, että noudatamme Yeshuan opetuslapsilleen antamia käskyjä jakeiden Joh. 14:21 ja 23 mukaisesti.

Tämä aihe ei ole uusi, mutta on tarpeen aika ajoin muistuttaa itseämme ja toinen toistamme tästä kristityn elämän pääasiasta, joka helposti unohtuu näinä aikoina, jolloin suuri luopumus etenee vauhdilla.

Siunausta Yeshuassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti