perjantai 5. helmikuuta 2021

Osa 62 - Kärsitkö yksinäisyydestä, rakas ystäväni?



Ymmärrän, että yksin jääminen ja yksinäisyys voi ainakin joskus tuntua tosi kurjalta ja jotkut saattavat olla hyvin masentuneita jos yksinäisyyden kokemus on pysyvästi vallannut mielen. 😟


Näen siinä sen positiivisen seikan, että silloin jää enemmän aikaa kahden kesken olemiseen Adonai Yeshuan kanssa. Olen itse elänyt yksin vuosikymmenet ja huomannut, että Vapahtajani on tullut aiempaa rakkaammaksi ja läheisemmäksi päivä päivältä! 💝

Tämä ei ole todellakaan mitään abstraktia uskottelua tai turhaa lohdutusta, vaan elämässä koettua. Adonai Yeshua on todella, kuten psalmista opettaa "ihmislapsista ihanin"!

Pääseminen sille aaltopituudelle, että saa kokea yhteyttä Hänen kanssaan Pyhän Hengen kautta Raamattua lukiessa, rukoillessa ja arkiaskareidenkin keskellä, vie toki aikaa ja vaatii totuttelua, mutta se todella kannattaa!

Uskon sinun rukoilleen kauan saadaksesi läheisiä ja rakkaita ystäviä tai ainakin yhden sellaisen. Ehkä Adonai Yeshua ei ole vastannut tuohon rukoukseesi siksi, että Hän tahtoo itse olla sinulle kaikkein rakkain ystävä(?)

Olen jossain ryhmässä kertonut eräästä unohtumattomasta kokemuksestani juuri tuossa kohden.


Tapaus sattui vuonna 1973 ja oli seuraava:

Kuuluin erääseen Stadilaiseen helluntai-srk:an ja mulla oli tapana käydä uskonystävieni kanssa lauantai-iltaisin evankelioimassa Stokkan vieressä. Matkustimme sinne srk:n omalla teetupabussilla ja meitä oli siinä tavallisesti 4...5 nuorta, korkeintaan 6.

Eräänä talvisena iltana istuin jo bussissa ja meitä oli siellä muistaakseni 4 menossa EV-työhön. Ajattelin, että oli tosi mahtavaa tehdä tätä työtä, jota rakastan ja vieläpä sellaisten uskisten kanssa, joita sydämestäni rakastan!

Yllättäen kuulin Adonai Yeshuan sanovan minulle Pyhän Hengen kautta:
"Leif, huomaan sinun rakastavan tätä työtä ja näitä ystäviäsi. Pidän siitä."

Oli hetkisen hiljaista ja osasin odottaa Hänen puhuvan lisää. Hän jatkoi sanoen: "Leif, rakastatko minua enemmän kuin heitä?"

Olin tyrmistynyt! Haukoin hetkisen henkeäni ja vastasin hänelle: "Voi rakas Vapahtajani. Rakastan sinua enemmän kuin ketään ihmistä! Todistan sen sinulle siten, että ellei tässä bussissa ole tasan 12 ihmistä sen lähtiessä liikkeelle, niin katkaisen kaiken yhteydenpidon näihin nuoriin, joita myös todella rakastan!"

Jäin odottamaan, kun kuski yritti saada moottoria käyntiin kovassa pakkasessa. Huomasin, että yllättäen bussiin alkoi lapata lisää porukkaa, mikä oli epätavallista. Moottori yskähteli ja kun laskin oli meitä bussissa jo tasan 9 nuorta.

Sitten auton moottori käynnistyi, mutta sitä piti hieman pitää tyhjäkäynnillä, että moottori lämpenisi. Sinä aikana juuri ennen lähtöämme bussiin tuli vielä yksi nuori pari, joista mies kantoi sylissään pikkulastaan. Meitä oli 12 ja samalla ennätys
silloin kun lähdimme matkaan!

Minulle tuli kyyneleet silmiin, sillä ymmärsin Yeshuan tehneen tuon ihmeen. Hän vain koetteli minua, että rakastanko häntä ENEMMÄN kuin ketään ihmistä. Ei hän halunnut riistää minula ystäviäni, sillä hekin kaikki ovat hänelle hyvin rakkaita!
💖

Adonai Yeshua HaMashiach tuli juuri sinua varten, kuten Markus Bäckman laulaa!
Minä tulin sinua varten Markus Bäckman - YouTube

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti