perjantai 16. heinäkuuta 2021

Osa 73 - Ohjeita valituille muukalaisille


  Vaikka me elämmekin maailmassa, niin me emme kuitenkaan ole enää maailmasta, sillä Yehowah Elohim on meidät maailmasta valinnut Poikansa Yeshua Messiaan kaltaisuuteen ja hänen kuningaskuntaansa. 


  Me, jotka pitäydymme patriarkka Aabrahamin tavoin uskoon ja uskomme sen hyvän sanoman, että Adonai Yeshua on tullut maailmaan pelastamaan syntisiä, me olemme valittuja muukalaisia, jotka olemme vain kauttakulkumatkalla täällä turmeltuneessa ja tulelle tallennetussa maailmassa. 

  
Taivaskaipuu

  Jokainen meistä, joka on apostolien tavoin saanut armon syntyä Pyhästä Hengestä, kantaa taivaskaipuuta sydämessään. Vaeltaessamme rukoillen täällä kuolemanvarjon laaksossa, meidät johdatetaan hengellisen erämaan keitaille virvoittavien vetten äärelle ja meitä ruokitaan "taivaan mannalla", joka oli esikuva hengellisestä ravinnosta. Siitä Adonai Yeshua sanoi: "Ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, mikä Elohimin suusta lähtee."

  Olemme kukin kokemuksesta oppineet sen, että kun joku puhuu meille ystävällisiä ja rakkauden täyteisiä sanoja, niin koemme itsemme hyväksytyiksi ja rakastetuiksi. Siksi myös meidän tulee suhtautua lähimmäisiimme Luojamme luomina ja rakastettuina ja osoittaa heille rakkautta sanoin ja teoin. 


Muukalaisuuden tunnusmerkkejä

  Silloin kun olemme kyllästyneet kaikkeen siihen mitä tämä maailma meille tarjoaa, olemme hyvin lähellä aitoa apostolista herätystä. Samoin silloin, kun inhoamme sitä kaikkea hengellistä saastetta, mitä valtamediat meille syytävät öin ja päivin, olemme etsikkoaikamme siinä vaiheessa, josta profeetta Jesaja kirjoitti näin: Jes. 33:15-17

>>
15. Joka vanhurskaudessa vaeltaa ja puhuu sitä, mikä on oikein, joka halveksii väärää voittoa, jonka käsi torjuu lahjukset luotaan, joka tukkii korvansa kuulemasta veritöitä ja sulkee silmänsä näkemästä pahaa, 16. hän on asuva kukkuloilla, kalliolinnat ovat hänen turvansa. Hänelle annetaan hänen leipänsä, eikä vesi häneltä ehdy. 17. Sinun silmäsi saavat katsoa kuningasta hänen ihanuudessaan, saavat nähdä avaran maan. <<

  En ole koskaan omistanut TV-vastaanotinta, enkä sitä kaipaa. Lapsuuden kodissani näin mitä saastaa se suolsi jo silloin yli 60 vuotta sitten. Tuttujani silloin tällöin tavatessani olen nähnyt, että TV-ohjelmien taso on paljon laskenut niistä ajoista! Ihmettelen suuresti sitä, että useimmat kristityt katsovat TV:tä edelleen. He eivät tajua, että sen kautta heidät ohjelmoidaan pimeyden henkimaailman valheilla. 

  Kerran olin aivan hilkulla hankkia TV:n. Asuin silloin Tukholmassa ja ajattelin voivani TV-ohjelmien kautta oppia audiovisuaalisesti ymmärtämään ja puhumaan ruotsia, koska minun piti oppia sitä hyvin ja lyhyessä ajassa, jotta voisin jatkaa AMU-Centerissä koneinsinööripohjaiselle ammatin täydennyskurssille. Tuo tapaus johti minut keskelle todellista henkivaltojen taistelua. Voit lukea siitä lähemmin seuraavasta linkistä, sen alusta alkaen
.
http://toteutuneita.blogspot.com/2013/02/osa-31-tukholmassa-1982-83.html

Lue myös perusteluni seuraavasta linkistä miksi "TV on Ilmestyskirjan Pedon kuva".
http://tv-is-the-image-of-the-beast.blogspot.com/


Valitut ennen maailman perustamista

  Uuden Liiton Kirjoituksista käy ilmi, että kaikki, jotka tulevat lopulta pelastumaan, on jo edeltä - ennen maailman perustamista - valittu pelastukseen ja heidän nimensä on kirjoitettu teurastetun Karitsan Elämänkirjaan. (Ilm. 13:8 ja 21:27) Miten sinä voit varmistua siitä, että sinun nimesi on siihen kirjoitettu? Vastaus on yksinkertainen: Room. 10:9-10.

>>
9. Jos sinä siis tunnustat suullasi, että Yeshua on sinun Adonai ja uskot sydämessäsi, että Elohim on hänet herättänyt kuolleista, niin sinä pelastut; 10. sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.<<

  Tämä on kuitenkin vasta alkuaskel lähteä vaeltamaan Elämän tietä. Matkan varrella tulee eteen lukuisia kiusauksia, harhaan johtavia tienviittoja, monenlaisia pelkoja ja epäilyksiä, vainoa, ahdistusta yms. Ne kaikki on silti voitettavissa tuntemalla hyvin Raamatun Pyhät Kirjoitukset ja antamalla Pyhän Hengen johdattaa meitä ja olemalla peräänantamaton. Meiltä kristityiltä vaaditaan sitkeyttä ja meidän tulee rakastaa yli kaiken YHWH Elohimia ja lähimmäisiämme kuin itseämme.

  Moni kristitty sekoittaa tämän järjestyksen. He luulevat, että kunhan vain rakastaa lähimmäistään, niin homma hoituu. Kuitenkin VT ja UT opettaa, että meidän tulee rakastaa ensisijaisesti ja yli kaiken Luojaamme ja Lunastajaamme. Vasta sen jälkeen meidän tulee rakastaa (siis pienemmällä) rakkaudella lähimmäisiämme. Tämä korostuu siinä, kun joku tulee uskoon perheessä, jossa muut eivät tule uskoon ja he pyrkivät monin tavoin tukahduttamaan uskoon tulleen uskon. 5. Moos. 7:4 & 13:10.

  Minutkin uhattiin uskoontuloni vuoksi isäni taholta viedä Kellokoskelle eli mielisairaalaan. Isäni aikomus lopahti siihen, kun sanoin että senkus yrität, sillä läpäisen kyllä 
älykkyystestin kirkkaasti, koska olin luokkani ylivoimainen priimus HTOL:n 3-vuotisessa Teknillisessä koulussa! Omaiseni näet hyväksyivät kyllä muotojumalisuuden eli "muodollisen kristinuskon", kunhan uskoa ei vain oteta "liian vakavasti". Kuitenkin UT:ssa opetetaan, että uskon tulee olla kaikkein tärkein asia elämässämme ja kaikki muu sen rinnalla toisarvoista, suorastaan roskaa!

Siitä apostoli Paavali kirjoitti seuraavasti: Fil. 3:8-11.

>>
8. Niinpä minä todella luen kaikki tappioksi tuon ylen kalliin, Messias Yeshuan, minun Adonain, tuntemisen rinnalla, sillä hänen tähtensä minä olen menettänyt kaikki ja pidän sen roskana - että voittaisin omakseni Messiaan,

9. ja minun havaittaisiin olevan hänessä ja omistavan, ei omaa vanhurskautta, sitä, joka laista tulee, vaan sen, joka tulee Messiaan uskon kautta, sen vanhurskauden, joka tulee Elohimista uskon perusteella; 

10. tunteakseni hänet ja hänen ylösnousemisensa voiman ja hänen kärsimyksiensä osallisuuden, tullessani hänen kaltaisekseen samankaltaisen kuoleman kautta, 
11. jos minä ehkä pääsen ylösnousemiseen kuolleista.<<

Lujittakaa valitsemisenne!

  Seuraavat neuvot saattavat tuntua vierailta niiden korvissa, joille on kyllästyksiin asti julistettu vuodesta toiseen pelkkää armoa ja anteeksiantamusta. Nämä neuvot ovat kuitenkin välttämättömiä, jos tahdomme lopulta päästä perille pelastettujen joukkoon, taivaan kirkkauteen! 2. Piet. 1:1-11.

>>
1. Simeon Pietari, Yeshua Messiaan palvelija ja apostoli, niille, jotka ovat saaneet yhtä kalliin uskon kuin mekin meidän Elohimiltamme ja Vapahtaja Yeshua Messiaan vanhurskaudessa.

2. Armo ja rauha lisääntyköön teille Elohimin ja meidän Adonai Yeshuan tuntemisen kautta. 
3. Koska hänen jumalallinen voimansa on lahjoittanut meille kaiken, mikä elämään ja jumalisuuteen tarvitaan, hänen tuntemisensa kautta, joka on kutsunut meidät kirkkaudellaan ja täydellisyydellään.

4. Niiden kautta hän on lahjoittanut meille kalliit ja mitä suurimmat lupaukset, että te niiden kautta tulisitte jumalallisesta luonnosta osallisiksi ja pelastuisitte siitä turmeluksesta, joka maailmassa himojen tähden vallitsee, 5. niin pyrkikää juuri sentähden kaikella ahkeruudella osoittamaan uskossanne avuja, avuissa ymmärtäväisyyttä.

6. Ymmärtäväisyydessä itsenne hillitsemistä, itsenne hillitsemisessä kärsivällisyyttä, kärsivällisyydessä jumalisuutta, 7. jumalisuudessa veljellistä rakkautta, veljellisessä rakkaudessa yhteistä rakkautta. 8. Sillä jos teillä on nämä ja ne yhä enenevät, niin ne eivät salli teidän olla toimettomia eikä hedelmättömiä meidän Adonai Yeshua Messiaan tuntemisessa.

9. Jolla sitävastoin ei niitä ole, se on sokea, likinäköinen ja unohtanut puhdistuneensa entisistä synneistään. 
10. Pyrkikää sentähden, veljet ja siskot, sitä enemmän tekemään kutsumisenne ja valitsemisenne lujaksi; sillä jos sen teette, ette koskaan lankea. 
11. Näin teille runsain määrin tarjotaan pääsy meidän Adonain ja Vapahtajamme Yeshua Messiaan ikuiseen kuningaskuntaan.<<


Adonai Yeshuan kehotus

  Kun Adonai Yeshua kertoi monista viimeisten päivien pelottavista tapahtumista, joita me jo näemme tapahtuvan Israelissa ja eri puolilla maailmaa ja jotka edeltävät hänen tulemuksensa päivää, kehotti hän meitä seuraavasti: Luuk. 21:31-35.

>>31. Samoin nähdessänne tämän tapahtuvan tietäkää, että Elohimin kuningaskunta on lähellä. 32. Totisesti minä sanon teille: tämä sukupolvi ei katoa, ennen kuin kaikki tapahtuu. 33. Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät katoa. 

34. Mutta pitäkää vaari itsestänne, ettei teidän sydämiänne raskauta päihtymys ja juoppous eikä elatuksen murheet, niin että se päivä yllättää teidät äkkiarvaamatta 
35. niinkuin paula; sillä se on saavuttava kaikki, jotka koko maan päällä asuvat. 

36. Valvokaa siis joka aika ja rukoilkaa, että teidät katsottaisiin arvollisiksi pakenemaan tätä kaikkea, mikä tuleva on, ja seisomaan Ihmisen Pojan edessä."
<<


- - -

Lopuksi aiheeseen sopiva laulu (4 versiota)

Luoksesi Herra saan tulla - Reijo Ikonen
https://www.youtube.com/watch?v=m3L3oOVrBVw

Herre till dig får jag komma (ruotsiksi)

Herre till dig får jag komma (suomenruotsiksi)
https://www.youtube.com/watch?v=X0xrRUzDC5Y

Herre, Til Deg Får Jeg Komme (norjaksi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti