perjantai 19. heinäkuuta 2013

Osa 30: Kenellä on oikeus syntyä?


Johdanto

Suomessa poliitikot ovat lainsäätämisen kautta asettuneet Luojansa yläpuolelle määrätessään, keillä lapsilla on oikeus syntyä ja keillä ei! Jos ihmiset todella olisivat luoneet maailman, jossa elämme ja muut ihmiset, eikä olisi mitään Luojaa ihmisten yläpuolella määrittelemässä sitä, mikä on oikein ja mikä väärin, niin silloin ihmiset saisivat päättää siitä, keillä kaikilla on oikeus syntyä ja keillä ei. Aborttilainsäädäntömme todistaa, että sen laatijat eivät ole uskoneet Luojan olemassaoloon ja siksi he ovat jumalattomia eli ateisteja!

Laillistettu massateurastus!

Massateurastus sen kuin vain jatkuu ja Kristilliset rekisteröityneet kirkot ja järjestöt ovat hiljaa, aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut ja ikään kuin olisi ihan normaalia tuhota laillisesti abortoimalla avuton ja viaton ihmiselämä. Seuraava lainaus on HS:sta: ”2000-luvulla aborttien määrä Suomessa on pysynyt melko vakaana. Vuonna 2011 niitä tehtiin 10 491. Tuhatta elävänä syntynyttä lasta kohti oli 167 aborttiin päättynyttä raskautta.” http://www.hs.fi/sunnuntai/a1361591410746 Joka kuudes ihmistaimi abortoitiin! Artikkelissa on väite: ”Jonkun on se tehtävä!”, johon Johanna Mäenpää tukeutuu vastustaessaan vakaumuksellisten syiden perusteella myönnettävää 'erivapautta’ kieltäytyä abortin teosta. Tuo on johtanut siihen, että lääkärinvalan mukaista elämän kunnioittamista kannattavat hyväsydämiset ihmiset ovat joutuneet hakeutumaan lääkäreinä muihin tehtäviin ja alalle ovat hakeutuneet julmat ja ihmiselämästä piittaamattomat ihmiset, joille rahan ansaitseminen menee ihmiselämän kunnioittamisen edelle!

Turun seutu on hirveä esimerkki!

Suomessa teurastetaan vuosittain yli 10 000 ihmistainta kohtuun ja yli 90 % niistä tapahtuu sosiaalisista syistä, mikä on samaa kuin, että nainen ei halua ottaa taloudellista vastuuta siitä, että on saattanut itsensä raskaaksi! Hän siis kyllä tahtoo hekumoida ja nauttia seksistä, mutta ei ota vastuuta sen seurauksista, sillä hänen hyvinvointitasonsa laskisi ja vapaa-ajanviettonsa vaikeutuisi! Vuodelta 2011 olevan tilaston mukaan Turun seudulla on tehty selvästi enemmän abortteja 15-25-vuotiaiden naisten keskuudessa muuhun Suomeen verraten. Paimiossa oli raskaudenkeskeytys 48 % ja Turussa 46 %! http://www.aamuset.fi/naista-puhutaan/uutiset/alle-25-vuotiaiden-naisten-abortit-turun-seudulla-merkittavasti-muuta-maata

Vain Suomessa ja Ruotsissa

http://yle.fi/uutiset/paivi_rasanen_vertaa_aborttia_elainten_teurastukseen/6726686 Eläinsuojelulaki antaa paremman suojan lopetettavalle eläimelle kuin aborttilaki syntymättömälle lapselle. Eläimelle ei saa teurastettaessa tuottaa kipua, mutta abortin kivuliaisuudesta ei saa edes keskustella, Räsänen oudoksui Kankaanpäässä pitämässään puheessa. Päivi Räsänen muistuttaa myös, että Suomi ja Ruotsi ovat ainoita Euroopan maita, joissa terveydenhuollon henkilöstöllä ei ole lakiin perustuvaa oikeutta kieltäytyä vakaumuksen perusteella suorittamasta abortteja!

- Lääkärinvalan mukaan lääkärin tulee kaikissa tilanteissa suojella ihmiselämää, eikä suinkaan tuhota sitä abortoimalla! On petollista puhua vain alkiosta ja sikiöstä, sillä ihmistaimi elää jo omaa elämäänsä kohdussa. Tuon elämän mekaaninen tuhoaminen on avuttoman ihmistaimen murhaamista raa’alla tavalla! Terve omatunto kyllä kertoo, miten väärin tuollaisen tekeminen on, mutta lainsäätäjillä se on paatunut, samoin vapaan abortin kannattajilla! He eivät edes ajattele sitä, miten väärin olisi ollut tuhota heidät äitinsä kohtuun! 

Mitä Raamattu sanoo siitä?

Onko Raamatussa aborttikieltoa? Raamatun Pyhien kirjojen kirjoittamisen aikoihin ei ollut mahdollista tehdä nykyisten tieteellisten menetelmien mukaisia raskaudenkeskeytyksiä, mutta silti siellä on selvä käsky ihmiselämän kunnioittamiseksi kymmenen käskyn Laissa: ”Älä tapa!” (2. Moos. 20:13) Mitä tulee Uuteen Testamenttiin eli Kristinuskon perusoppikirjaan, on siellä vielä jyrkemmin tuomittu kaikkinainen vääryys lähimmäisiämme kohtaan. Rakkauden kaksoiskäsky kuuluu (lyhennettynä): ”Rakasta YHWH Elohimia yli kaiken ja rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi. Näissä kahdessa käskyssä riippuu kaikki Laki ja profeetat!” (Matt. 22:36-40). Noiden käskyjen perusteella ei kenelläkään ole lupaa teettää aborttia pelkistä mukavuussyystä! Ne, jotka kuitenkin sen tekevät ja teettävät joutuvat kerran vastaamaan Luojansa edessä viattoman ja/tai viattomien ihmistainten raa’asta murhasta! Tulee kuumat oltavat!

Ihmisten ja kansojen tuomio

Raamatussa on selkeät opetukset siitä, että Luojamme valvoo kaikkina aikoina kaikkien yksilöihmisten ja kansojen tekoja ja sitten kun syntien määrä on tullut täyteen mittaansa, Hän langettaa oikeudenmukaisen tuomion yksilöiden ja kansojen ylle. Yksilöjä koskee seuraava opetus (Room. 6:23b): ”...synnin palkka on kuolema, mutta Elohimin armolahja on iankaikkinen elämä HaMashiach Yeshuassa, Adonaissa.” Kansoja koskee seuraava varoittava esimerkki: (Jer. 12:17) ”Mutta jos he eivät kuule (varoitusta), niin minä tempaan pois ja hukutan sen kansan, sanoo YHWH." Parannuksen tekeminen on ehdottoman välttämätöntä, jos mielii pelastua ja se on vielä mahdollista, mutta etsikkoaikasi lyhenee koko ajan!

Loppulause

On viisasta ottaa vakavasti seuraava varoittava esimerkki: (Juud. 1:7) ”...Sodoma ja Gomorra ja niiden ympärillä olevat kaupungit, jotka samalla tavalla kuin nekin harjoittivat haureutta ja eksyivät luonnottomiin lihanhimoihin, ovat varoittavana esimerkkinä, kärsiessään iankaikkisen tulen rangaistusta.” Synneistä pois kääntyminen on vielä tänään mahdollista, mutta pian aika loppuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti